Skjetlein VGS > Aktiviteter > Byggteknikk bygger barnehage

Elevene i byggteknikk bygger barnehage

Skjetleinelever bygger barnehage på Lundåsen

Den gamle bua på 12 kvadratmeter er historie. Nå står en flunkende ny hytte til disposisjon for barna ved naturgruppa på Lundåsen barnehage. Tømrer- og snekkerlinja ved Skjetlein videregående skole har stått for byggingen.

- Det er fint med et samarbeid som kommer almennheten til gode sånn som ved denne barnehagen, sier kontaktlærer Arve Karlstrøm til Heimdalsbladet.

Han står sammen med en ganske så stolt og fornøyd gruppe elever som har fått mye ros for gjennomføringen og ferdigstillelsen av hytta. De har vært 11 elever som har jobbet torsdager og fredager siden oktober i fjor.

I underkant av 3 måneder har de brukt. – Det er klart vi lærer best ved å jobbe praktisk som her, sier Christoffer A. Israelsen og de andre elevene fra Skjetlein, som nå planlegger en tur til Riga som en aldri så liten påskjønnelse.

– Det er greit å få oppleve hele byggeprosessen, fra vi stod i myra og til dette nå er ferdig. Dessuten har det vært veldig sosialt!

Foreldreidé
– Det var foreldregruppen som hadde ideen til å gjøre dette, sier Heidi Tømmerdal ved Lundåsen barnehage. –Nå har naturlinja god plass inne når været blir for dårlig, slår hun fast. Det er barn som har fylt 3 år som får plass på linja.

BRA LEVERT Fra Skjetlein ser vi fra venstre kontaktlærer (med grønn hjelm) Arve Karlstrøm, Robin Sagmyr, Are H Reiersen, Christoffer A Israelsen, Siv Elin Sjøblom Slettvold, Frank Våden og Kim W. Zachariassen. Foran står Heidi Tømmerdal (lilla jakke) og Hanne Fallrø med 3 barn fra naturgruppa. Ingrid Beseth Aa, Anders Tessem og Kim andre Rødahl fra Skjetlein vgs var ikke til stede da bildet ble tatt.

Kilde: Heimdalsbladet, tirsdag 27. mars.