Skjetlein VGS > For Eleven > Elektronisk varsling

Elektronisk varsling

Til alle elever/foresatte:

Sør-Trøndelag Fylkeskommune bruker elektronisk varsling via Altinn. Dette betyr at du/dere som elev/foreldre ikke vil få eventuelle varselbrev i posten lengre, men i Altinn.Dette krever at du har en «digital postkasse» og foreløpig er det kun Altinn som kan være «digital postkasse». Post vil bli levert digitalt kun til de som er registrerte brukere i Altinn. Du vil samtidig få en sms på telefonen med beskjed om at det er kommet et varsel fra Sør-Trøndelag Fylkeskommune.

De som ikke har digital postkasse vil få brevet tilsendt som før i posten. Frist for lesing av varsel digitalt er satt til 2 dager. Deretter vil brevet bli sendt via post.

Her finner du mer informasjon om Altinn og kan registrere deg som bruker: www.altinn.no

Uavhengig om posten sendes digitalt eller på papir, så benytter vi mottakers adresse registrert i folkeregisteret.

Les mer om SvarUt her: www.stfk.no/svarut

Den nye ordningen gjelder fra og med 22.5.2014