Skjetlein VGS > For Eleven > Ungt Entreprenørskap

Stillingsutlysning Ung Energi

Fylkesmessa 2010

elevbedrift

Skjetlein deltok med 3 ungsomsbedrifter på fykesmessa 2010. Arrangementet gikk i år som i fjor på butikksenteret Solsiden.

Made 4 pets UB (hele 2LGS) deltok i flere ulike konkurranser og vant først en 3. premie  i konkurransen "Beste nettsted".  Senere på dagen fikk de jammen også 3. premie i kategorien "Beste regnskap"!

Bra innsats, vi gratulerer!

Bildet viser standen til Made 4 pets UB, og de som var tilstede da bildet ble tatt er fra

v: Lisbeth Okstad, Berit E. Johansen, Kjartan A. Kjørsvik,  Rebecca D. Eriksen og Mari Johansen

Ellers så deltok bedriftene A cup of justice UB og Skjetlein Håndverk UB med stands på messa.

---------------------------------------------------------------------------

Tre elevbedrifter fra Skjetlein har deltatt på en konkurranse i Melhus og har vunnet diverse premier.

Hvis du vil vite hvem og hva klikker du her,,,,,,,    premier til Skjetlein

VG2 anleggsgartner har også en elevbedrift som tar imot forskjellige oppdrag.

Hvis du vil vite hva

Skjetlein anleggsgartnerservice UB

gjør kan du klikke her..

SKJETLEIN ANLEGGSGARTNERSERVICE UB